Játssz ingyen!

A mitrill.hu Adatvédelmi Politikája

A mitrill.hu Adatvédelmi Politikája

A mitrill.hu a személyes adatok védelmét nagyon komolyan veszi. A lentebbi adatvédelmi politika rálátást ad arra, hogy milyen személyes adatok kerülnek begyüjtésre, illetve hogyan kerülnek feldolgozásra és felhasználásra.

1. Az adatvédelmi politika tárgya

Ez az Adatvédelmi Politika minden, a mitrill.hu által felajánlott szolgáltatásra és a független online játék oldalára vonatkozik. Amennyiben nincsen másként megjegyezve, kizárólagosan ez az Adatvédelmi Politika szabályozza azt, hogyan használhatja fel a személyes adatokat a mitrill.hu. Abban az esetben, ha egy harmadik fél által felajánlott szolgáltatás kerül igénybe vételre, akkor a harmadik fél adatvédelmi politikája kerül jogeröre. A mitrill.hu nem válal felelöséget a harmadik felek által alkalmazott adatvédelmi politikáért.

2. Felelös kapcsolattartó

Ha bármilyen kérdésre szeretne választ kapni az Adatvédelmi Politikával kapcsolatban, lépjen kapcsolatba velünk a info@mitrill.hu emailcímen keresztül. Itt információkat kérhet az adatvédelemmel kapcsolatban, felülvizsgálatot igényelhet, illetve kérheti a mitrill.hu által tárolt személyes adatok módosítását és törlését. Alternatívaként a fent említett email címen keresztül is kapcsolatba léphet velünk. Ha lehetséges, kérjük említse meg, hogy melyik online játékról van szó, illetve adja meg a szerveren használt felhasználónevét.

3. Az adatok begyüjtése

Általában az általunk ajánlott internetes felületet bármilyen személyes adat megadása nélkül is el lehet érni. Mindig az Ön döntése lesz hogy milyen és mennyi személyes adatot hajlandó megosztani velünk. A személyes adatokat a szolgátatási szerzödés elégtételéhez gyüjtjük össze. Valamint a feltételek és szabályok betartattása miatt, különösen az Ön által végzett befizetések megfelelö feldolgozása érdekében kerülnek megkérdezésre.
Ha regisztrálni szeretne valamelyik internetes oldalunkra, vagy ha fel szeretne iratkozni a hírlevelünkre, akkor elkerülhetetlen a szükséges személyes adatok megadása. Ezek a személyes adatok a következöek lehetnek: az Ön neve, telefonszáma, címe, email címe vagy egyéb adat, amelyet a mitrill.hu szituációtol függöen begyüjthet. Legtöbbször a mitrill.hu által ajánlott szolgáltatások igénybe vehetöek álnevek alatt is. A felhasználókat folyamatosan ösztönözzük, hogy ezzel a lehetöséggel is éljenek.
Továbbá egyedi adatok, mint például az Ön gépének IP címe, böngészöjének típusa illetve belépési ideje elmentésre kerülnek és automatikus lementésre is a szervereinken. Ezeket statisztikák elkészítésére és teljesítményfelmérésre használjuk, illetve a jogosulatlan felhasználók kiszürésére. Ahol ez megvalósítható, ezek az adatok anonimizáltak.
Annak érdekében, hogy internetes oldalainkat zökkenömentesen lehessen meglátogatni és navigálni rajtuk, sok más céggel egyetemben, ugynevezett cookie-kal dolgozunk. Miután az Ön oldalunkon történö látogatása lezárult, ezek legtöbbször, automatikus törlésre kerülnek. A böngészö akár úgy is beállítható, hogy ezeket cookie-kat elutasítsa. Ez egyes internetes szolgáltatásaink letiltásához vagy technikai problémákhoz vezethet.
A személyes adatok begyüjtése, feldolgozása és felhasználása csakis az Ön beleegyezésével kerülnek megtételre, hacsak nem állította ezt át alapértelmezetté. Ha ez a jóváhagyás elektronikus úton kerül megkérésre, akkor a jogi elöírásoknak megfelelöen, értesítjük Önt erröl.

4. Az Ön személyes adatainak felhasználása

Az Ön személyes adatai felhasználásra kerülnek a szolgáltatásaink továbbfejlesztése, illetve a felhasználók igényeinek kielégítése érdekében. A mitrill.hu begyüjti, feldolgozza illetve felhasználja ezeket a személyes adatokat a cég és az Ön közötti befizetési ügyletek feldolgozása érdekében.
Továbbá, az Önnel való kommunikálás érdekében is felhasználásra kerülnek. Ez azt jelenti, ha elérhetöek, akkor a cég által ajánlott újdonságokról illetve szolgáltatásokról értesíteni fogjuk Önt emailen keresztül. A személyes adatok felhasználásával, Önt folyamatosan értesíteni fogjuk azokról az új termékekröl, szolgáltatásokról és eseményekröl, amelyek érdekelhetik Önt. Ez úton szeretnénk Önt értesíteni, hogy Ön visszamondhatja ezt a szolgáltatást bármikor, amikor ezt szeretné. Valamint ezek a személyes adatok felhasználásra kerülnek a weboldalunk megvédése érdekében is, valamint a felhatalmazatlan használat kiszürésére is.

5. A személyes adatok továbbadása

Természetesen az Ön személyes adatai nem kerülnek átadásra mások számára. A mitrill.hu csak a következö esetekben adja tovább a személyes adatokat:
Fizetési szolgáltatókkal dolgozunk együtt (hitelkártya-társaságok, PayPal, mobil szolgáltatók, stb.). Ezek a szolgáltatók csak azokat az adatokat látják, amelyekre felétlenül szükségük van a munkájuk elvégzéséhez. Ezek a szolgáltatók a személyes adatokat mindenképp ennek az adatvédelmi politikának alapján kell kezelniük.
Ha a mitrill.hu, vagy a mitrill.hu által irányított vállalatok, illetve leányvállalatok vagy cégrészek eladásra kerülnek, a személyes adatok automatikus eladásra kerülnek az adott cég részével. Természetesen, ebben az esetben is a személyes adatokat védi ez az adatvédelmi politika.

6. Az adatok törlése

Ha az Ön adataira semmilyen,a fent említett okok miatt nincsen már szükség, beleértve adózás, kiegyenlítés vagy bármilyen más jogi okokat, akkor automatikus törlésre kerülnek.

7. A személyes adatok biztonsága

A személyes adatok az Európai Unió adatvédelmi törvényei szerint kerülnek begyüjtése. Minden munkatársat figyelmeztettük, illetve tájékoztattuk róla, hogy kötelesek a titoktartási nyilatkozatot betartani.
Abban az esetben, ha a személyes adatok befizetés esetén kerülnek felhasználásra, ezeket egy úgynevezett SSL titkosítási technológia védi.

8. E-mail

A mitrill.hu a fizetök e-mail címét a játékba való regisztráláshoz, illetve promociók, események és az általános szerzödési feltételek módosításának kihirdetése céljából kéri és nem továbbítja harmadik feleknek, kivéve akkor, ha a magyar köztársaság törvénykezésével kapcsolatos osztályai kérik ezt.

A regisztrálás során automatikusan feliratkozásra kerül az elektronikus hírlevelünkre is.

A hírlevelek a következöket tartalmazhatják:
- egy, az olyan játékosokhoz intézett levél, akik huzamosabb ideig maradtak távol a játéktól, egy olyan a játékhoz vezetö linkkel, amely jutalmat igér
- kereskedelmi vagy promóciós levél, amely a mitrill.hu-tól, leányvéllalataitól vagy harmadik felektöl érkezhet
- egy olyan levél, amely lehetövé teszi az egy korábbi játékverzióra regisztrált játékos a legújabb játékba való regisztrálását, egy a játékhoz vezetö linkkel, amely extra prémium tagságot ajánl
- egy olyan levél, amely a játékban szerepló nyersanyagok napi bónusz kiutalásáról szól

Cím:
mitrill.hu
1173 Budapest, Taban u. 4.

Elérhetöségek:
E-Mail: info@mitrill.hu

 

» Játssz ingyen!

Csatlakozz te is a szerepjátékok újabb világához! Ma Te lehetsz a hős!
Ez a szerepjáték egyaránt működik Apple, iPad és iPad Mini alatt.
Android alapon is tudsz játszani vele, ha a kijelződ mérete legalább 1024 pixel széles!
mitrill.hu - Szerepjáték ingyen?? IGEEEN! Az online szerepjátékok között kevés, ami letöltés nélkül, Chrome-ban is megy! Ha szereted a fantasy-t itt a helyed. - © 2010 - 2019

Minden jog fenntartva. v2.2 | Adatvédelem | Felhasználási feltételek | Impresszum